Παναιτωλικόσ Παοκ / Rnb81b8jzjdgfm : Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Ο παναιτωλικός ήταν εξαιρετικός στο αγρίνιο , έχασε πολλές ευκαιρίες ακόμη και για να πάρει τη νίκη αλλά ο παοκ φεύγει από την . Τα γκολ του παοκ τα σημείωσαν οι σαράφης με πέναλτι και κερμανίδης. 37΄ φάουλ για τον παναιτωλικό μερικά μέτρα έξω από την περιοχή του παοκ. Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. Ο παναιτωλικός έβαλε μεγάλα ζόρια στον παοκ που δεν βλεπόταν για μεγάλο διάστημα αλλά χτύπησε στο φινάλε για το δεύτερο σερί, .

Ο παναιτωλικός ήταν εξαιρετικός στο αγρίνιο , έχασε πολλές ευκαιρίες ακόμη και για να πάρει τη νίκη αλλά ο παοκ φεύγει από την . Panaitwlikos Paok Anoi3e Logariasmo O Tsolak Poy Skorare Me Penalti Vid Sdna
Panaitwlikos Paok Anoi3e Logariasmo O Tsolak Poy Skorare Me Penalti Vid Sdna from www.sdna.gr
Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, . Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με . Τα γκολ του παοκ τα σημείωσαν οι σαράφης με πέναλτι και κερμανίδης. Ο παναιτωλικός έβαλε μεγάλα ζόρια στον παοκ που δεν βλεπόταν για μεγάλο διάστημα αλλά χτύπησε στο φινάλε για το δεύτερο σερί, . Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. Ο παναιτωλικός ήταν εξαιρετικός στο αγρίνιο , έχασε πολλές ευκαιρίες ακόμη και για να πάρει τη νίκη αλλά ο παοκ φεύγει από την . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. 37΄ φάουλ για τον παναιτωλικό μερικά μέτρα έξω από την περιοχή του παοκ.

Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, .

Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με . Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. Τα γκολ του παοκ τα σημείωσαν οι σαράφης με πέναλτι και κερμανίδης. Ο παναιτωλικός έβαλε μεγάλα ζόρια στον παοκ που δεν βλεπόταν για μεγάλο διάστημα αλλά χτύπησε στο φινάλε για το δεύτερο σερί, . Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, . Ο παναιτωλικός ήταν εξαιρετικός στο αγρίνιο , έχασε πολλές ευκαιρίες ακόμη και για να πάρει τη νίκη αλλά ο παοκ φεύγει από την . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. 872k views 10 years ago . 37΄ φάουλ για τον παναιτωλικό μερικά μέτρα έξω από την περιοχή του παοκ.

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με . Τα γκολ του παοκ τα σημείωσαν οι σαράφης με πέναλτι και κερμανίδης. Ο παναιτωλικός έβαλε μεγάλα ζόρια στον παοκ που δεν βλεπόταν για μεγάλο διάστημα αλλά χτύπησε στο φινάλε για το δεύτερο σερί, . Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, .

Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με . 2dkmcyufis346m
2dkmcyufis346m from www.agriniopress.gr
37΄ φάουλ για τον παναιτωλικό μερικά μέτρα έξω από την περιοχή του παοκ. Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με . Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. Ο παναιτωλικός έβαλε μεγάλα ζόρια στον παοκ που δεν βλεπόταν για μεγάλο διάστημα αλλά χτύπησε στο φινάλε για το δεύτερο σερί, . Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, . Ο παναιτωλικός ήταν εξαιρετικός στο αγρίνιο , έχασε πολλές ευκαιρίες ακόμη και για να πάρει τη νίκη αλλά ο παοκ φεύγει από την . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Τα γκολ του παοκ τα σημείωσαν οι σαράφης με πέναλτι και κερμανίδης.

Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, .

Ο παναιτωλικός έβαλε μεγάλα ζόρια στον παοκ που δεν βλεπόταν για μεγάλο διάστημα αλλά χτύπησε στο φινάλε για το δεύτερο σερί, . Ο παναιτωλικός ήταν εξαιρετικός στο αγρίνιο , έχασε πολλές ευκαιρίες ακόμη και για να πάρει τη νίκη αλλά ο παοκ φεύγει από την . Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με . 37΄ φάουλ για τον παναιτωλικό μερικά μέτρα έξω από την περιοχή του παοκ. Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. 872k views 10 years ago . Τα γκολ του παοκ τα σημείωσαν οι σαράφης με πέναλτι και κερμανίδης. Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. Ο παναιτωλικός έβαλε μεγάλα ζόρια στον παοκ που δεν βλεπόταν για μεγάλο διάστημα αλλά χτύπησε στο φινάλε για το δεύτερο σερί, . Ο παναιτωλικός ήταν εξαιρετικός στο αγρίνιο , έχασε πολλές ευκαιρίες ακόμη και για να πάρει τη νίκη αλλά ο παοκ φεύγει από την . 37΄ φάουλ για τον παναιτωλικό μερικά μέτρα έξω από την περιοχή του παοκ. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

37΄ φάουλ για τον παναιτωλικό μερικά μέτρα έξω από την περιοχή του παοκ. Cps9bswlg8sitm
Cps9bswlg8sitm from www.agrinionews.gr
Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, . Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. Ο παναιτωλικός ήταν εξαιρετικός στο αγρίνιο , έχασε πολλές ευκαιρίες ακόμη και για να πάρει τη νίκη αλλά ο παοκ φεύγει από την . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ο παναιτωλικός έβαλε μεγάλα ζόρια στον παοκ που δεν βλεπόταν για μεγάλο διάστημα αλλά χτύπησε στο φινάλε για το δεύτερο σερί, . Τα γκολ του παοκ τα σημείωσαν οι σαράφης με πέναλτι και κερμανίδης. 872k views 10 years ago . Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με .

37΄ φάουλ για τον παναιτωλικό μερικά μέτρα έξω από την περιοχή του παοκ.

37΄ φάουλ για τον παναιτωλικό μερικά μέτρα έξω από την περιοχή του παοκ. 872k views 10 years ago . Τα γκολ του παοκ τα σημείωσαν οι σαράφης με πέναλτι και κερμανίδης. Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, . Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με . Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ο παναιτωλικός ήταν εξαιρετικός στο αγρίνιο , έχασε πολλές ευκαιρίες ακόμη και για να πάρει τη νίκη αλλά ο παοκ φεύγει από την . Ο παναιτωλικός έβαλε μεγάλα ζόρια στον παοκ που δεν βλεπόταν για μεγάλο διάστημα αλλά χτύπησε στο φινάλε για το δεύτερο σερί, .

Παναιτωλικόσ Παοκ / Rnb81b8jzjdgfm : Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.. Ο παναιτωλικός ήταν εξαιρετικός στο αγρίνιο , έχασε πολλές ευκαιρίες ακόμη και για να πάρει τη νίκη αλλά ο παοκ φεύγει από την . Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, . 872k views 10 years ago . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με .